Politica de confidentialitate

Home »  Politica de confidentialitate

Termeni generali

Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Date cu caracter personal: reprezinta orice informatii personale/ cu caracter personal referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare, adresa, date de contact etc); Prelucrarea Datelor cu caracter personal: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea; Produsele Tablou Mediatori  reprezinta produsele comercializate prin intermediul magazinului virtual, denumit in prezenta Site. Site: reprezinta site-ul internet apartinand Tablou Mediatori si aflat la adresa www.tabloumediatori.com
Utilizator: reprezinta orice persoana fizica care acceseaza in orice mod Site-ul, in scopuri private sau profesionale.

Informatiile pe care le colectam si modul de utilizare a acestora
Pentru a putea furniza intreaga noastra gama de servicii, este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de informatii:
Ce informatii ar putea fi colectate?. – Inscrierea pe Site poate presupune furnizarea de informatii cu caracter personal (de ex, nume, prenume, adresa, e-mail, telefoane, parole ale contului). In cazul in care ati ales sa comandati este posibil sa va solicitam, informatii privind plata bunurilor si/sau serviciilor comandate, pe care le mentinem in forma criptata pe servere securizate. Este posibil sa combinam informatiile pe care le furnizati in cadrul contulului dvs. cu informatiile de la alte terti, pentru a va oferi o experienta mai buna si pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre. Continutul materialelor oferite in acest site este strict informativ, informatiile oferite in acest site nu tin loc de recomandare medicala.
Despre Cookie-uri – Cand vizitati Site-ul nostru, este posibil sa trimitem unul sau mai multe cookie-uri – un mic fisier care contine un sir de caractere – in computerul dvs., care identifica in mod unic browser-ul. Aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a imbunatati calitatea serviciului nostru prin stocarea preferintelor utilizatorilor si urmarirea tendintelor acestora, cum ar fi modul in care acestia efectueaza cautari.
Cum comunicam cu Dvs? – Atunci cand trimiteti un e-mail sau alte comunicari catre Tablou Mediatori , este posibil sa retinem acele comunicari pentru a procesa intrebarile, pentru a raspunde solicitarilor si pentru a ne imbunatati serviciile.
Link-uri si Site-uri afiliate – Putem oferi parte din serviciile noastre in parteneriat cu alte site-uri. Este posibil ca informatiile personale pe care le furnizati site-urilor respective sa fie trimise la Tablou Mediatori   pentru a putea furniza serviciul. Este posibil ca Tablou Mediatori   sa prezinte link-uri intr-un format care sa ne permita sa monitorizam daca aceste link-uri au fost accesate. Procesam astfel de informatii in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Este posibil ca site-urile afiliate sa aiba politici de confidentialitate diferite, astfel ca va incurajam sa cititi politicile de confidentialitate ale acestora.

Reguli de Prelucrare a Datelor cu caracter personal

Colectarea Datelor cu caracter personal. Tablou Mediatori   va putea colecta Date cu caracter personal in urma accesarii Site-ului de catre Utilizatori. Colectarea se realizeaza in scopul furnizarii datelor sau a informatiilor solicitate, in scopul prezentarii bunurilor si/sau serviciilor comercializate/prestate de Tablou Mediatori, in scopul livrarii produselor si/sau serviciilor comandate, fara ca aceasta enumerare sa fie limitativa precum si in orice alte scopuri ce au legatura directa cu comercializarea bunurilor si/sau serviciilor noastre, livrarea si plata acestora,  inclusiv pentru activitatea de recuperare a sumelor datorate sau a produselor nelivrate. Inregistrarea, organizarea si stocarea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi inregistrate si organizate prin mijloacele si cu aplicatiile Tablou Mediatori   si vor fi stocate fie pe serverul pe care este gazduit Site-ul sau pe orice server apartinand Tablou Mediatori   sau furnizorilor de servicii ale acestuia precum si pe orice alt suport care permite realizarea acestui tip de operatiune. Adaptarea sau modificarea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi adaptate sau modificate de Tablou Mediatori   sau de catre terti cu acordul Tablou Mediatori, incluzand aici furnizorii sau prestatorii de bunuri si/sau servicii. Adaptarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului precizat mai sus cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal. Extragerea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor putea fi extrase de Tablou Mediatori   sau de catre terti cu acordul Tablou Mediatori, incluzand aici furnizorii sau prestatorii de bunuri si/sau servicii. Consultarea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor putea fi consultate de catre Tablou Mediatori   sau de catre terti, cu acordul Tablou Mediatori, incluzand aici furnizori sau prestatori de bunuri si/sau servicii.
Utilizarea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor putea fi utilizate de catre Tablou Mediatori sau de catre terti, cu acordul Tablou Mediatori, in scopuri statistice, promotionale, comerciale incluzand furnizarea bunurilor si/sau serviciilor, in scopul prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alt mod permis sau neinterzis de lege. Dezvaluirea Datelor cu caracter personal. Transferul. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite sau transferate catre terti, inclusiv din afara Romaniei, in conditiile legii. Alaturarea ori combinarea. Tablou Mediatori sau tertii, cu acordul Tablou Mediatori  vor putea alatura sau combina Datele cu caracter personal. Blocarea, stergerea sau distrugerea. Tablou Mediatori   sau tertii, cu acordul Tablou Mediatori  vor putea bloca, sterge sau distruge Datele cu caracter personal obtinute de la Utilizator.

Aplicabilitate

Aceste Politici se aplica numai bunurilor si/sau serviciilor Tablou Mediatori. Nu exercitam control asupra site-urilor afisate ca rezultate de cautare sau ca link-uri in cadrul diverselor noastre servicii. Este posibil ca aceste site-uri sa plaseze propriile cookie-uri sau alte fisiere in computer, sa colecteze date sau sa solicite informatii personale de la dvs.
Tablou Mediatori  proceseaza informatii personale exclusiv in scopurile descrise in aceasta Politica de confidentialitate astfel cum aceasta poate fi modificata in timp. Pe langa cele de mai sus, aceste scopuri includ: a) furnizarea serviciilor noastre catre utilizatori, inclusiv afisarea continutului si a publicitatii personalizate cand este cazul; b) verificarea, cercetarea si analizarea pentru mentinerea, protejarea si imbunatatirea serviciilor noastre; c) asigurarea functionarii din punct de vedere tehnic a retelei noastre; si d) dezvoltarea de noi servicii si/sau produse.
Tablou Mediatori proceseaza informatiile personale pe servere din Statele Unite ale Americii. Este posibil sa procesam informatiile personale pentru a furniza propriile noastre servicii si/sau in numele si conform instructiunilor unei terte parti, cum ar fi partenerii nostri contractuali.
Oferta privind Produsele si pretul produselor afisate pe site sunt valabile pentru perioada indicata sau pe perioada cat acele produse apar afisate pe site, in situatia in care nu se specifica pentru acel produs o perioada de valabilitate a pretului.

Securitatea informatiilor

Luam masuri de securitate adecvate pentru a ne proteja impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, divulgarii sau distrugerii neautorizate a datelor. Acestea includ analize interne ale colectarii noastre de date, practici si masuri de securitate pentru stocare si procesare, precum si masuri de securitate fizica pentru a preveni accesul neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.
Limitam accesul la informatii personale la angajatii, contractantii si agentii Tablou Mediatori  care au nevoie de aceste informatii pentru a putea opera, dezvolta sau imbunatati serviciile noastre. Aceste persoane trebuie sa respecte obligatiile de confidentialitate si pot fi supuse masurilor disciplinare, inclusiv concedierii si urmaririi penale, daca nu respecta aceste obligatii.

Integritatea datelor

Tablou mediatori  proceseaza informatiile personale exclusiv in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate sau cu orice notificare de confidentialitate specifica unui serviciu, , in scopul furnizarii datelor sau a informatiilor solicitate, in scopul prezentarii bunurilor si/sau serviciilor comercializate/prestate de Tablou mediatori, in scopul livrarii produselor si/sau serviciilor comandate, fara ca aceasta enumerare sa fie limitativa precum si in orice alte scopuri ce au legatura directa cu comercializarea bunurilor si/sau serviciilor noastre, livrarea si plata acestora,  inclusiv pentru activitatea de recuperare a sumelor datorate sau a produselor nelivrate. Analizam practicile noastre de colectare, stocare si procesare a datelor pentru a ne asigura ca sunt colectate, stocate si procesate doar informatiile necesare pentru furnizarea sau imbunatatirea serviciilor. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca informatiile personale pe care le procesam sunt exacte, complete si actuale, insa ne bazam pe utilizatorii nostri pentru a actualiza sau corecta informatiile personale oricand este necesar.

Drepturile Utilizatorului

Utilizatorul va avea drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei precum si dreptul de a va plange la autoritatea de supraveghere.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, in orice moment prin intermediul acestui site Web.

Modificarile aduse acestor Politici

Mentionam ca este posibil ca aceasta Politica de confidentialitate sa se modifice din cand in cand.Vom posta orice modificari aduse Politicii de confidentialitate pe aceasta pagina. Fiecare versiune a acestei Politici de confidentialitate va fi identificata in partea superioara a paginii prin intermediul datei sale de intrare in vigoare. Versiunile anterioare vor fi arhivate si puse la dispozitia dvs spre analiza.
Daca aveti intrebari referitoare la Politicile de Confidentialitate si de Utilizare a Site-ului si Comercializare a Produselor Tablou Mediatori, contactati-ne in orice moment prin intermediul acestui site Web.